Рідкий каштан капс. №60

Код:
000011314
Виробник:
Код ATX:
0_3_2
Діюча речовина
Форма выпуска
Рейтинг
Доступные цены
Безупречный сервис
Гарантия качества
Максимальная экономия*
* - при заказе через сайт

Ціни Рідкий каштан капс. №60

Цены действительны только при заказе через сайт

Інструкція Рідкий каштан капс. №60

Склад: екстракт насіння гуарани , екстракт кореня ямса китайського.

Гуарана  - кофеїн (гуаранін), що міститься в гуарані, підсилює клітинний метаболізм, прискорює обмінні процеси, особливо ліпідний, активізує розщеплення жирів і стимулює активність м'язів. Гуаранін, засвоюється організмом поступово і діє м'яко, не приводячи до надмірного збудження.

Танін, який міститься в насінні гуарани, сприяє уповільненню всмоктування кофеїну, а тому гуарана, на відміну від інших джерел кофеїну, не дратує слизову оболонку шлунково-кишкового тракту. При цьому дія гуарани триває тривалий час, що дозволяє не відчувати втоми і голоду.

Ямс китайський - застосовується для нормалізації стану гормонального статусу жінок, регуляції менструального циклу, усунення неприємних симптомів, пов'язаних з клімаксом, підтримки тонусу жіночих органів. Препарат рекомендується застосовувати для зниження рівня холестерину в крові, нормалізації тиску, а також перешкоджає відкладенню атеросклеротичних бляшок на стінках судин.

Застосування: дорослим по 1-2 капсули 2-3 рази на день, запиваючи водою, за 30 хвилин до їди. У процесі прийому, рекомендується випивати достатню кількість води.

Протипоказання: не рекомендується приймати при індивідуальній чутливості до компонентів продукту, особам у віці до 17 і після 65 років, вагітним і жінкам, які годують груддю, після інсульту і інфаркту, при вроджених вадах серця, ішемічної хвороби серця. Перед прийомом продукту проконсультуйтеся з лікарем. Не є лікарським препаратом.

Форма випуску: капсули масою 300мг.

Умови зберігання та термін придатності: зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 8 ° С до 30 ° С, в сухому, захищеному від прямих сонячних променів, недоступному для дітей місці - три роки від дати виготовлення.

Написати відгук Рідкий каштан капс. №60

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре