Діабетриліф крем 0,75мл Доктор Хелсі

Код:
000011353
Код ATX:
0_3_3
Діюча речовина
Форма выпуска
Рейтинг
Доступные цены
Безупречный сервис
Гарантия качества
Максимальная экономия*
* - при заказе через сайт

Ціни Діабетриліф крем 0,75мл Доктор Хелсі

Цены действительны только при заказе через сайт

Інструкція Діабетриліф крем 0,75мл Доктор Хелсі

Завдяки поживним компонентам, зволожуючим речовинам, природним протизапальним складовим крем для тіла «ДІАБЕТРІЛІФ» забезпечує інтенсивне зволоження та відновлення бар'єрної функції шкіри і є незамінним помічником у повсякденному догляді за дуже сухою, подразненою шкірою.

Крем для тіла «ДІАБЕТРІЛІФ» рекомендований:

• для відновлення потрісканої, шершавої  та сухої шкіри;  

• для щоденного догляду за проблемними, уразливими ділянками шкіри з трофічними змінами різного генезу (стопи, лікті, коліна), наприклад, при цукровому діабеті (включаючи діабетичну стопу);

• для прискорення загоєння та епітелізації  шкіри при мікроушкодженнях, при подразненнях шкіри (наприклад, унаслідок радіотерапії, фототерапії або опромінення ультрафіолетовими променями);

• при кератодермії долонь і підошов, гіперкератозі шкіри (в тому числі натоптиші, мозолясті утворення, гіперкератичні форми мікозів);       

Склад: вода, сечовина, кокосове масло, ізопропілміристат, цетеариловий спирт,  моностеарат гліцерину,  цетеарет-20, Д-пантенол, екстракт календули, екстракт прополісу, алантоїн,  карбомер,  триетаноламін, яблучна кислота, кислота молочна, феноксіетанол, метилпарабен, пропілпарабен, 2-бромо-2-нітропропан-1,3 діол.

Спосіб застосування: невелику кількість крему наносити на уражене місце та втирати легкими масажними рухами декілька разів на день, приділяючи увагу ділянкам, що піддаються тиску і тертю (стопи, лікті).Курс застосування в середньому становить не менше 4 тижнів.

Застереження при застосуванні: не наносити на пошкоджену поверхню шкіри (відкриті рани) та при алергії на компоненти крему. При ознаках алергії на компоненти крему припинити застосування.

Умови зберігання: зберігати в упаковці виробника при температурі від 5  оС до 25 оС та відносній вологості повітря не більше ніж 75%.

Написати відгук Діабетриліф крем 0,75мл Доктор Хелсі

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре