Маска антицелюлітна №8 100 г (1823)

Код:
000000231
Виробник:
Код ATX:
0_8_1_1
Діюча речовина
Форма выпуска
Рейтинг
Доступные цены
Безупречный сервис
Гарантия качества
Максимальная экономия*
* - при заказе через сайт

Ціни Маска антицелюлітна №8 100 г (1823)

Цены действительны только при заказе через сайт

Інструкція Маска антицелюлітна №8 100 г (1823)

Склад: вода очищена, глина біла, цинку оксид, олія виноградних кісточок, кофеїн, вітамін Е, екстракт кінського каштану, екстракт хвої, папаверину гідрохлорид, ефірні олії: лимону, грейпфруту, апельсину, бергамоту. 

Властивості та рекомендації: Дана маска є відмінним засобом у боротьбі з «апельсиновою кіркою» завдяки своїм активним компонентам, які входять до її складу.

Глина біла - покращує обмін речовин, виводить шлаки і надлишкову рідину з організму.

Кофеїн - сприяє розщепленню жирів, має хорошу антицелюлітну властивість, надає потужний лімфодренаж (покращує циркуляцію лімфи).

Папаверину гідрохлорид - сприяє виведенню надмірної рідини в організмі, добре знімає набряклість і прискорює обмінні процеси в організмі.

Олія виноградних кісточок - має багатий внутрішній склад: вітамін Е, зволожує і живить шкіру; лінолева кислота, прискорює процес регенерації тканин; дубильні речовини, мають дренажний ефект і надають тонус. Крім того, хлорофіл, що міститься в цьому маслі, прискорює обмін речовин в організмі.

Екстракт хвої - тонізує і вітамінізує шкіру; заспокоює роздратування і знімає свербіж; покращує кровообіг; має бактерицидну і антисептичну дію.

Ефірні олії- оптимізують обмін речовин в шкірі і тканинах, покращують кровопостачання і лімфоток. В результаті запускаються процеси регенерації, знімаються запалення, шкіра стає пружною і еластичною.

Даний засіб можна використовувати людям, які мають схильність до захворювань вен. Маска не має розігріваючого ефекту. До її складу входить екстракт кінського каштану, який надає венотонізуючу, знеболювальну, протизапальну дію, підвищує тонус вен і прискорює процес розсмоктування поверхневих гематом.

Після використання маски:

 • поліпшується кровообіг і лімфодренаж;

 • підвищується пружність і тонус шкіри;

 • покращує колір і контур шкіри.

Спосіб застосування: рекомендовано застосовувати для холодних обгортань курсами або в міру необхідності. Маску наносити на чисту шкіру 1-2 рази на тиждень на 30-40 хвилин. Для посилення ефекту можна обгорнути проблемні ділянки тіла поліетиленовою плівкою.



Написати відгук Маска антицелюлітна №8 100 г (1823)

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре