Диклофенак гель з кінським каштаном 40 г (2769)

Код:
000011159
Виробник:
Код ATX:
0_8_2_30
Діюча речовина
Форма выпуска
Рейтинг
Доступные цены
Безупречный сервис
Гарантия качества
Максимальная экономия*
* - при заказе через сайт

Ціни Диклофенак гель з кінським каштаном 40 г (2769)

Цены действительны только при заказе через сайт
№1
пр.Героїв Харкова, 190/1
з 8-00 до 20-00
75.50 грн
- +
варіат
№2
пр. Петра Григоренко, 10
з 8-00 до 20-00
75.50 грн
- +
варіат
№3
пр. Героїв Харкова, 220
з 8-00 до 20-00
75.50 грн
- +
варіат
№4
вул. Грицевця, 27
з 8-00 до 20-00 без перерв, неділя з 8-00 до 19-00
75.50 грн
- +
варіат
№5
пров. Півничний, 5а
з 8-00 до 20-00
75.50 грн
- +
варіат
№6
вул. Валентинівська, 18д
з 8-00 до 20-00
75.50 грн
- +
варіат

Інструкція Диклофенак гель з кінським каштаном 40 г (2769)

Склад: диклофенак натрію, екстракт кінського каштану, олія льону, ефірна олія лимону, ефірна олія лаванди, гелева основа. 

Дія: Комбінований препарат, що містить в своєму складі диклофенак натрію - нестероїдний протизапальний засіб (НПЗЗ) та ангіопротекторний засіб - екстракт кінського каштану. Диклофенак натрію усуває або значно зменшує вираженість симптомів запалення, знижує підвищену чутливість нервових закінчень до механічних і біологічно активних речовин, які утворюються на ділянці запалення; добре проникає через шкіру і накопичується в прилеглих тканинах, проникає в область запалення. Основний компонент екстракту кінського каштану - есцин - це натуральна суміш тритерпенових сапонінів, що мають протинабрякові, венотонізуючі і протизапальні властивості. Есцин діє на початковій стадії запального процесу, який пов'язаний з підвищеною мембранною і капілярною проникністю і продукцією ексудату в прилеглих тканинах. Есцин знижує активність лізосомальних ферментів, які розщеплюють протеоглікани, що містяться в стінках капілярів. Це збільшує резистентність капілярів, знижує їх проникність, зменшуючи, таким чином, кількість ексудату і утворення набряків. Активні компоненти олії льону (альфа-лінолева кислота) має виражену протизапальну дію на м'язи і суглоби. Препарат усуває біль і запалення, сприяє збільшенню обсягу рухів в уражених суглобах і зменшенню ранкової скутості, прискорює зникнення посттравматичних гематом, набряків, перешкоджає застою крові при венозній недостатності. 

Показання: Симптоматичне лікування болю, запалення та набряку при: пошкодженні м'яких тканин, травм сухожиль, зв'язок, м'язів і суглобів (внаслідок вивиху, розтягнення, синців), спортивні травми, локалізовані форми ревматизму м'яких тканин, тендонит (в тому числі «лікоть тенісиста»), бурсит, плечовий синдром , локалізовані форми дегенеративного ревматизму (остеоартрит периферичних суглобів та хребта). Симптоматична терапія при захворюваннях і симптомах, викликаних порушенням периферичного кровообігу: варикозне розширення вен, набряки ніг і больові відчуття, пов'язані з венозною недостатністю, посттравматичні гематоми і гематоми після ін'єкцій та інфузій.

Спосіб застосування: Гель наносять тонким шаром на шкіру в місці запалення (суглоби, вени і інші частини тіла з запаленням і болем, уникаючи попадання на пошкоджену шкіру, відкриті рани, слизові оболонки) 2-4 рази на добу. Після нанесення гелю не слід накладати пов'язку. Курс лікування 14 днів або за призначенням лікаря. Необхідно звернутися за консультацією до лікаря, якщо після 7 днів лікування стан пацієнта не покращився або погіршився.

Протипоказання: Індивідуальна непереносимість компонентів препарату, ниркова недостатність, порушення кровотворення; наявність ерозійно-виразкових уражень шлунково-кишкового тракту, бронхіальна астма, кропив'янка або гострий риніт, зумовлений прийомом ацетилсаліцилової кислоти або інших НПЗЗ. Препарат протипоказаний в період вагітності або годування груддю. Не застосовують в педіатричній практиці.

Особливості застосування: Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем. Слід наносити гель тільки на неушкоджені ділянки шкіри, уникати потрапляння на відкриті рани, в очі та інші слизові оболонки.

Умови зберігання: Берегти від дітей! Зберігати в прохолодному, захищеному від світла місці.

Термін придатності: 150 днів.

Написати відгук Диклофенак гель з кінським каштаном 40 г (2769)

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре