Хондроїтин гель 5% 40г (2776)

Код:
000010964
Виробник:
Код ATX:
0_8_2_51
Діюча речовина
Форма выпуска
Рейтинг
Доступные цены
Безупречный сервис
Гарантия качества
Максимальная экономия*
* - при заказе через сайт

Ціни Хондроїтин гель 5% 40г (2776)

Цены действительны только при заказе через сайт
№1
пр.Героїв Харкова, 190/1
з 8-00 до 20-00
92.50 грн
- +
варіат
№2
пр. Петра Григоренко, 10
з 8-00 до 20-00
92.50 грн
- +
варіат
№4
вул. Грицевця, 27
з 8-00 до 20-00 без перерв, неділя з 8-00 до 19-00
92.50 грн
- +
варіат
№6
вул. Валентинівська, 18д
з 8-00 до 20-00
92.50 грн
- +
варіат

Інструкція Хондроїтин гель 5% 40г (2776)

Склад: хондроїтину сульфат (5%), ментол (1%), олія льону, диметилсульфоксид, гелева основа, олія ефірна ялиці, олія ефірна сосни, олія ефірна ялівця.

Дія: Комбінований препарат, який в своєму складі містить хондроїтину сульфат і є високомолекулярним мукополісахаридом, який гальмує процеси дегенерації хрящової тканини. Пригнічує ферменти, які сприяють розпаду хрящової тканини, сприяє відновленню суглобової сумки та хрящових поверхонь суглобів, збільшує продукцію внутрішньосуглобової рідини, стимулює синтетичні процеси в хондроцитах, покращуючи їх структуру. Хондроїтину сульфат надає хондростимулюючу, регенеруючу, протизапальну і болезаспокійливу дію. Хондроітин сульфат бере участь у побудові основної речовини хрящової і кісткової тканини. Уповільнює резорбцію кісткової тканини і знижує втрати кальцію, прискорює процеси відновлення кісткової тканини. Ментол має антисептичну, знеболювальну, місцевоанестезуючу, що охолоджує і заспокійливу дію. Ментол зменшує запальні процеси, стимулює відтік крові, сприяє виведенню токсинів. Активні компоненти олії льону (альфа-лінолева кислота) мають виражену протизапальну дію на м'язи і суглоби. Диметилсульфоксид має місцеву протизапальну, знеболювальну та протимікробну дію. Диметилсульфоксид проникає через шкіру і сприяє кращому і більш глибокому проникненню в тканини лікарських засобів , які застосовуються одночасно з ним. Ефірна олія сосни має загальнозміцнювальну, антимікробну, протизапальну та знеболювальну дію. Ефірна олія ялиці має протизапальну, бактерицидну, загоювальну і протиревматичну дію. Ефірна олія ялівцю має протизапальну, антисептичну, протиревматичну і тонізуючу дію, знімає м'язову напругу в області суглоба. Гель з хондроїтином зменшує біль в уражених суглобах і сприяє збільшенню їх рухливості, а також уповільнює прогрес остеоартрозу та остеохондрозу.

Показання: Дегенеративно-дистрофічні захворювання суглобів і хребта (остеоартроз периферичних суглобів, міжхребцевий остеоартроз і остеохондроз), для прискорення формування кісткової мозолі при переломах.

Спосіб застосування: Наносити гель тонким шаром на проблемні ділянки тіла, злегка втираючи до повного всмоктування, 2 рази на добу протягом 2-3 тижнів або за призначенням лікаря.

Протипоказання: Індивідуальна непереносимість будь-якого з компонентів препарату, тромбофлебіти, період вагітності та годування груддю. Не застосовувати дітям і підліткам до 18 років. Наносити на неушкоджені ділянки шкіри, запобігаючи потраплянню на відкриті рани, в очі і на слизові оболонки.

Умови зберігання: Берегти від дітей! Зберігати в прохолодному, захищеному від світла місці.

Термін придатності: 150 днів.



Аналоги Хондроїтин гель 5% 40г (2776)

Написати відгук Хондроїтин гель 5% 40г (2776)

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре