Фітокапсули з екстрактом журавлини №30

Код:
000010963
Виробник:
Код ATX:
0_8_2_17
Форма выпуска
Рейтинг
Доступные цены
Безупречный сервис
Гарантия качества
Максимальная экономия*
* - при заказе через сайт

Ціни Фітокапсули з екстрактом журавлини №30

Цены действительны только при заказе через сайт
№1
пр.Героїв Харкова, 190/1
з 8-00 до 20-00
265.00 грн
- +
варіат
№3
пр. Героїв Харкова, 220
з 8-00 до 20-00
265.00 грн
- +
варіат
№4
вул. Грицевця, 27
з 8-00 до 20-00 без перерв, неділя з 8-00 до 19-00
265.00 грн
- +
варіат
№5
пров. Півничний, 5а
з 8-00 до 20-00
265.00 грн
- +
варіат
№6
вул. Валентинівська, 18д
з 8-00 до 20-00
265.00 грн
- +
варіат

Інструкція Фітокапсули з екстрактом журавлини №30

Склад 1капс.: екстракт журавлини 250мг, екстракт кукурудзи 100мг, екстракт хвоща 50мг, екстракт ромашки 50мг, екстракт пасифлори 50мг.

Дія: Комбінований лікарський засіб, дія якого обумовлена ефектами компонентів, що входять до його складу.

Екстракт журавлини сприяє нормалізації роботи сечовидільної системи. Він має протизапальну, антибактеріальну, зміцнючу тонізуючу та антиоксидантну дію. Екстракт журавлини в своєму складі містить проантоціаніди, які гальмують прилипання уропатогенних Е.сoli і інших бактерій до клітин епітелію сечовивідних шляхів. Таким чином запобігає розвитку рецидивів циститів і сприяють нормалізації функціонування сечовивідних шляхів. Даний ефект сприяє швидкому вимиванню збудників інфекцій, запобігаючи колонізаці сечовидільної системи мікробами, а також розвиток запалення. Активні компоненти журавлини підсилюють дію антибіотиків і антисептичних препаратів, що застосовуються при інфекціях сечовивідних шляхів. Екстракт журавлини в своєму складі містить багато вітамінів і мікроелементів, які зміцнюють імунітет і допомагають боротися з патологією. Екстракт кукурудзи (стовпчики з рильцями) має жовчогінну, сечогінну, спазмолітичну дію, покращує біохімічні показники жовчі, перешкоджає каменеутворенню при захворюваннях печінки, дискенизії жовчовивідних шляхів, запальних захворюваннях нирок. Екстракт хвоща має сечогінну та протизапальну дію. У своєму складі містить велику кількість біологічно активних компонентів (біофлавоноїди, антиоксиданти (в т.ч. аскорбінова кислота), органічні кислоти (яблучна, лінолева, хінна, кремнієва та ін.), які допомагають в регуляції метаболічних процесів в організмі, в боротьбі з бактеріальними інфекціями. Екстракт ромашки має виражену спазмолітичну і протизапальну дію при захворюваннях нирок. Екстракт пасифлори надає заспокійливу дію на організм.

Показання: профілактика і комплексне лікування інфекцій сечового міхура (гострого і хронічного циститу бактеріальної етіології) і нирок (пієлонефрит), сечокам'яної хвороби у дорослих, безсимптомної бактеріурії, перед проведенням операцій на сечовому міхурі.

Спосіб застосування: Дорослим по 1 капсулі 2 рази на день за півгодини до їжі або під час їжі або 2 капсули одночасно 1 раз в день, запиваючи великою кількістю води. Курс лікування - 10-15 днів. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання: Індивідуальна непереносимість компонентів препарату, тяжкі захворювання печінки, нирок і серцево-судинної системи, період вагітності та годування груддю, діти до 12 років. 

Умови зберігання: Берегти від дітей! Зберігати в прохолодному, захищеному від світла місці.

Термін придатності: 150 днів.


Написати відгук Фітокапсули з екстрактом журавлини №30

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре