Глюцинковіт капс. №60 (2752)

Код:
000010691
Виробник:
Код ATX:
0_8_2_68
Діюча речовина
Форма выпуска
Рейтинг
Доступные цены
Безупречный сервис
Гарантия качества
Максимальная экономия*
* - при заказе через сайт

Ціни Глюцинковіт капс. №60 (2752)

Цены действительны только при заказе через сайт
№1
пр.Героїв Харкова, 190/1
з 8-00 до 20-00
305.00 грн
- +
варіат
№3
пр. Героїв Харкова, 220
з 8-00 до 20-00
305.00 грн
- +
варіат
№4
вул. Грицевця, 27
з 8-00 до 20-00 без перерв, неділя з 8-00 до 19-00
305.00 грн
- +
варіат
№6
вул. Валентинівська, 18д
з 8-00 до 20-00
295.00 грн
- +
варіат

Інструкція Глюцинковіт капс. №60 (2752)

Склад 1 капсули: глюкозаміну гідрохлорид 350 мг, кислота аскорбінова 30 мг, рутин 50 мг, рибофлавін (вітамін В2) 1 мг, цинку піколінат 10 мг, допоміжна речовина: крохмаль.

Фармакологічні властивості зумовлені впливом окремих компонентів препарату, в якому відбувається взаємне доповнення.

Глюкозаміну гідрохлорид є сіллю природного аміноцукру глюкозаміну, який міститься в організмі та необхідний для утворення компонентів сполучної тканини. Має комплекс видів біологічної активності. Підтримує нормальний стан суглобового хряща. Виявляє тривалу протизапальну, знеболювальну дію, виразні фригопротекторні властивості (запобігає ушкодженню організму низькими температурами довкілля), прискорює відновлення після обморожень. Стимулює розумову працездатність, процеси пам’яті. Зменшує шкідливий вплив алкоголю на організм. Підтримує цілісність судинної стінки при порушеннях кровообігу, запобігає тромбоутворенню. Чинить захисний вплив на низку внутрішніх органів (серце, нирки, печінку, шлунок) при їх ушкодженнях різного генезу.

Аскорбінова кислота (вітамін С) бере участь в окисно-відновних реакціях, метаболізмі вуглеводів, тирозину, феруму, перетворенні фолієвої кислоти на фолінієву, згортанні крові, в утворенні стероїдних гормонів, колагену та проколагену в сполучній тканині, регенерації тканин, регуляції проникності капілярів, синтезі ліпідів та білків, процесах клітинного дихання. Має антидотні, антитоксичні властивості. Посилює всмоктування феруму в кишечнику і синтез гемоглобіну. Сприяє підвищенню опірності організму до несприятливого впливу зовнішнього середовища та інфекцій (у т.ч. вірусних, входить у рекомендації щодо профілактики та лікування коронавірусної інфекції).

Рутин – поліфенольна рослинна сполука, флавоноїд. Захищає компоненти сполучної тканини від руйнування, аскорбінову кислоту – від окиснення, чим створює умови для її тривалішої дії. Здатен (особливо у поєднанні з аскорбіновою кислотою) зміцнювати стінку судин і зменшувати їхню ламкість, запобігає крововиливам. Виявляє радіопротекторну, антиоксидантну, спазмолітичну, ранозагоювальну, антидотну, протиалергічну, протизапальну, антивірусну дію, полегшує стан онкологічних хворих, які одержують променеву терапію.

Рибофлавін (вітамін В2) бере участь в процесах росту, пластичному обміні; регулює стан центральної нервової системи, нормалізує обмінні процеси в структурах ока та якість зору. Позитивно впливає на стан шкіри та слизових оболонок, функцію печінки та кровотворення. Сприяє засвоєнню цинку.

Цинку піколінат є сіллю цинку та піколінової кислоти. У цій формі цинк краще, ніж з інших сполук, засвоюється організмом. Цинк – мікроелемент, компонент близько 300 ферментів. Входить у склад білків, які беруть участь у реалізації генетичної інформації. У головному мозку цинк відіграє важливу роль у механізмах передачі нервових імпульсів, у процесах навчання. Зменшує шкідливий вплив алкоголю на організм. Бере участь у кровотворенні, нормалізує вуглеводний і жировий обмін. З дефіцитом цинку пов’язане прискорення процесів старіння організму. Цинк необхідний для нормального функціонування гіпофіза, підшлункової залози, зокрема утворення інсуліну та реалізації його біологічних функцій. Відіграє важливу роль у функціонуванні чоловічої статевої системи, зокрема передміхурової залози, сім'яних міхурів. Необхідний для функціонування імунної системи, зокрема для розвитку Т-лімфоцитів, дозрівання В-лімфоцитів у клітини, які секретують імуноглобуліни. Цинк входить у затверджені рекомендації щодо профілактики та лікування коронавірусної інфекції.

Показання. Запобігання та лікування холодової травми. Як фригопротектор (засіб для підвищення опірності до впливу холоду) особливо показаний особам, які піддаються впливу низьких температур довкілля (військовослужбовці, рятувальники, спортсмени, які займаються зимовими видами спорту, туристи тощо). Підвищення працездатності, особливо в ускладнених умовах функціонування. Запальні захворювання суглобів. Профілактика гострих респіраторних вірусних інфекцій, у т.ч. коронавірусної хвороби.

Побічна дія. Можливі диспепсичні явища, алергічні реакції.

Протипоказання. Індивідуальна непереносимість компонентів. Тяжка ниркова недостатність. Вагітним і жінкам, що годують, дітям до 12 років. Алкоголь погіршує засвоєння вітамінів і цинку, тому слід уникати вживання спиртних напоїв під час застосування «Глюцинковіту».

Режим дозування «Глюцинковіту» – по 2 капсули 2 рази на день під час їди, курс прийому 10-15 днів.

Особливий режим застосування для запобігання та лікування холодової травми: приймати по 2 капсули перед вимушеним перебуванням на холоді, особливо за вологої вітряної погоди, та після повернення у тепле приміщення по 2 капсули 2 рази на день протягом щонайменше 4-5 днів.

Відпускається без рецепта.

Написати відгук Глюцинковіт капс. №60 (2752)

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре