Пантедерм-Л крем 30г Леда

Код:
000012332
Виробник:
Код ATX:
0_7_3
Форма выпуска
Рейтинг
Доступные цены
Безупречный сервис
Гарантия качества
Максимальная экономия*
* - при заказе через сайт

Ціни Пантедерм-Л крем 30г Леда

Цены действительны только при заказе через сайт
№1
пр.Героїв Харкова, 190/1
з 8-00 до 20-00
60.00 грн
- +
варіат
№2
пр. Петра Григоренко, 10
з 8-00 до 20-00
60.00 грн
- +
варіат
№3
пр. Героїв Харкова, 220
з 8-00 до 20-00
60.00 грн
- +
варіат
№4
вул. Грицевця, 27
з 8-00 до 20-00 без перерв, неділя з 8-00 до 19-00
60.00 грн
- +
варіат
№5
пров. Півничний, 5а
з 8-00 до 20-00
60.00 грн
- +
варіат
№6
вул. Валентинівська, 18д
з 8-00 до 20-00
60.00 грн
- +
варіат

Інструкція Пантедерм-Л крем 30г Леда

Пантедерм-Л

Показання: 

Крем показаний для місцевого застосування для лікування побутових травм, дрібних саден, порізів, подряпин, опіків, попрілостей, укусів комах, а також: 

- У хірургії для лікування ран різної локалізації та генезу, в тому числі післяопераційних, трофічних виразок і пролежнів у фазі регенерації;

- У дерматології для лікування захворювань шкіри (атопічний дерматит, екзема, дерматози), як в гострозапальній фазі в комплексі з кортикостероідними та протимікробними препаратами, так і після ліквідації запального процесу, а також в монотерапії при дерматозах, гіперкератозі та тріщинах шкіри долонь та стоп;

- У косметології для догляду за сухою та подразненою шкірою.

Здорова шкіра - захисний бар'єр проти мікробів. У разі пошкоджень дія бар'єру знижується, що призводить до вразливості перед мікробами.

Дегітратована шкіра потребує екстрену допомогу- глибоке зволоження та регенецацію.

Склад:

Вода очищена,олія виноградних кісточок, олія персикових кісточок, декспантенол, каприлік/капрік тригліцерид, амоній акрілоілдіметілтаурат/ вініл пірролідона, пропіленгліколь, токоферолу ацетат, хлоргексидину біглюконат, феноксиетанол, метилпарабен, пропілпарабен, алантоїн.

Активні компоненти

Декспантенол - попередник пантотенової кислоти. Стимулятор регенерації тканин, який відноситься до вітамінів групи B. В організмі переходить в пантотенову кислоту, яка є складовою частиною коензиму А і бере участь в процесах ацетилювання, вуглеводному та жировому обміні, в синтезі ацетилхоліну, кортикостероїдів, порфіринів; стимулює регенерацію шкіри, слизових оболонок, нормалізує клітинний метаболізм, прискорює мітоз і збільшує міцність колагенових волокон. Надає регенеруючу, метаболічну та протизапальну дію.

При зовнішньому і місцевому застосуванні декспантенол здатний компенсувати підвищену потребу ушкодженої шкіри або слизової оболонки в пантотеновій кислоті.

Алантоїн ефективно видаляє ороговілий шар і одночасно регенерує тканини. Крем знімає біль та роздратування, заспокоює шкіру та прискорює її відновлення.

Вітамін Е - жиророзчинний вітамін, який чинить значну антиоксидантну і радіопротекторну дію, бере участь у біосинтезі гема і білків, проліферації клітин та інших найважливіших процесах клітинного метаболізму. Вітамін Е покращує споживання тканинами кисню. Чинить ангіопротекторну дію, впливаючи на тонус і проникність судин, стимулюючи утворення нових капілярів.

Хлоргексидин. Ще один важливий компонент, який дезінфікує рани. Хлоргексидин внесений до списку ВОЗ, як одна з найважливіших речовин, необхідних для базових потреб охорони здоров'я. Антисептик не подразнює рани, на відміну від спиртових розчинів. Він має виражену антибактеріальну дію, при цьому не пече, не має різкого запаху.


Написати відгук Пантедерм-Л крем 30г Леда

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре